banner

Agenda

We werken achter de schermen aan enkele nieuwe evenementen, waaronder een workshop en een lezing. Van zodra de organisatie rond is kunnen jullie de details op deze pagina zien.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FLAYA workshop digitale fabricatie

24 September 2019 | 14:00 - 17:30

Free

Op dinsdag 24 september gaat FLAYA in de Academie Beeldende Kunsten in Anderlecht naar het FabLab!  Voor deze workshop stelt de Academie Beeldende Kunsten Anderlecht een atelier ter beschikking en er zal tevens een professionele begeleider aanwezig zijn. Voorkennis is niet nodig.

Net als in een fablab komt niet enkel 3D printen, maar ook lasercutten aan bod. Natuurlijk is the sky the limit. Via een laagdrempelige oefening krijgen de AYA’s en hun +1 een voorproefje van toegepaste software en het gebruik van apparatuur. Op het einde van de les neemt iedereen een persoonlijk souvenir mee naar huis. Zij die de smaak te pakken krijgen hebben tevens de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de volledige opleiding (zonder enige verplichting).

Ben jij een AYA? Dus: ben jij tussen 18-39 jaar en ben jij getroffen? Dan is deze workshop speciaal voor jou! Iedere AYA mag ook een +1 meenemen. FLAYA betaalt de workshop voor alle AYA’s en hun +1, mede door een mooie korting die de Academie ons heeft gegeven!

Na inschrijving krijg je via de mail meer details over de bereikbaarheid van het gebouw.

Inschrijven is VERPLICHT via deze link.
Indien je ingeschreven bent, krijg je een tiental dagen op voorhand een herinneringsmail met daarin alle details van de exacte locatie etc.

Details

Date:
24 September 2019
Time:
14:00 - 17:30
Cost:
Free
Website:
https://www.facebook.com/events/412366999349703/

Venue

Academie Beeldende kunsten Anderlecht
Dapperheidsplein 17
Anderlecht, Brussel 1070
+ Google Map